1 találat
Quinta de Curvos
Koncz Krisztián
Quinta de Curvos pincészet

Tavaly a Proweinen az egyik célunk egy jó Vinho Verde pincészet felkutatása volt. Tényleg sok jót kóstoltunk, de amikor a Quinta de Curvos-hoz értünk tudtuk, hogy megvan amiért jöttünk! :) Most pedig előkészítve az első rendelésünk, amibe Ti is beszállhattok és 25-35% kedvezménnyel tudjátok előrendelni ezeket a borokat!

A Vinho Verde régió talán Portugália legismertebb területe, amely elsősorban a könnyebb fehérborokról híres. A Quinta de Curvos választéka pedig szépen bemutatja miért annyira közkedveltek az innan származó borok. Azonban téved, aki azt hiszi, hogy csak az egy nyári, könnyű borok hazája ez. Ha kicsit komolyabb, testesebb tételek érdekelnek ajánlom nektek, az Alvarinho és az Avesso borok Reserva változatait!

Kakukktojásnak pedig a pincészettől egy douroi vörös! Ezt ugyan kint nem tudtuk kóstolni, de olyan pontszámokat kapott máshol és olyan jókat hallottunk róla, hogy nem maradhatott ki. Én speciel ebből is beteszek egyet a közösségi ládába! ;)

Ládazárás: 2024.05.26.

A láda zárását követően küldjük ki a megrendelésekhez tartozó díjbekérőket, azok kiegyenlítését követően válik véglegessé a rendelés! A borok érkezés a láda lezásársa után kb. 2-3 hét.
 
34/90