Adatvédelmi tájékoztató
 
Adatvédelemmel kapcsolatban a lenti szabályozás érvényes, amennyiben Ön és a Borbár Kft. között létrejött egyéb szerződés másként nem rendelkezik.
 
Adatvédelmi szabályzatunk a 2011. évi CXII törvény alapján készült. Az adatvédelmi tájékoztató módosításai jelen honlapon közzététellel lépnek hatályba.
 
Böngészés
 
A www.fillthewinebox.com webáruházban Ön szabadon böngészhet a termékek között. Személyes adatot ebben az esetben megadnia nem kell. Személyes adatok (pl. címe, telefonszáma) akkor kerülnek birtokunkba, ha Ön azokat önként rendelkezésünkre bocsátja regisztráció vagy megrendelés során. Ebben az esetben az adatok megadásával egyidejűleg Ön hozzájárul adatai kezeléséhez is, illetve ahhoz, hogy nevét, szállítási és számlázási címét, telefonszámát továbbítsuk a szállítást, kézbesítést végző cégnek.
 
Adatkezelés célja
 
Az Ön által magadott személyes adatokat csak a szolgáltatás teljesítése kapcsán használjuk. Az Ön által magadott adatokat elektronikus formában tároljuk, azokkal nem élünk vissza, illetve nem értékesítjük, nem adjuk bérbe. Harmadik fél csak azokhoz az adatokhoz fér hozzá, melyek a szolgáltatás teljesítés érdekében számukra szükségesek.
 
Minden, a szolgáltatás teljesítésében részvevő Felet arra kötelezünk, hogy tartsa be a Borbár Kft. által az ügyfelek felé vállalt adatvédelmi és titoktartási szabályokat. Személyes adatot más esetben csak akkor adtunk ki, ha arra törvény kötelez.
 
Cookie-k kezelése
 
Az Ön által a böngészés során használt számítógépre cookie-ket mentünk. Ennek az a célja, hogy az Ön számára megkönnyítsük a böngészést.
 
A látogatásról statisztikák készülnek, de ezek nem kapcsolódnak össze személyes adatokkal. Nem adunk el, illetve nem adunk bérbe semmilyen, ezen adatokból képzett statisztikát, vagy egyéb információt.
 
Egyéb
 
Ha Ön bármikor úgy dönt, személyes adatait törölni akarja nyilvántartásunkból, írja meg kérését nekünk az info@fillthewinebox.com e-mail címre.
 
18 év alatti látogató vásárlási szándékait nem áll módunkban kielégíteni. Amennyiben 18 év alatti vásárló regisztrál oldalunkra, személyes adatait azonnal töröljük.
 
Oldalunkon esetenként találkozhat más oldalakra mutató linkekkel. Nem vállalunk felelőséget ezen oldalak tartamáért, adat- és titokvédelmi előírásaikért.
 
Amennyiben Ön a Facebook-on keresztül regisztrált, úgy a Facebook oldalon regisztrált neve, profilképe kapcsán az adatkezelés a Facebook.com oldalon keresztül valósul.
 
Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele van a személyes adatainak kezelésével kapcsolatban, írjon nekünk az info@fillthewinebox.com email címre.